Plata comenzii?


Ce trebuie să ştiu despre plata comenzii?


Ce înseamnă plată ramburs (la livrare)?

Plată la livrare (plată ramburs) este modalitatea de plată prin care comanda se achită în momentul livrării de către curier. Operatorii firmei de curierat vor încasa banii de la dumneavoastra şi îi vor transfera în contul nostru. Pentru acest serviciu, firmele de curierat percep taxă de ramburs. Vă recomandăm să folosiţi plata prin transfer bancar, cu ajutorul digipass-ului personal sau plată cu un card personal, pentru a economisi taxa de ramburs. Alegerea vă aparţine!


Pot cumpăra un produs dacă nu am card sau nu doresc să-l folosesc?

Da! Puteţi alege ca modalitate de plată, plata ramburs sau puteţi plăti prin transfer bancar.


Acceptaţi plata cu un card bancar?

DA! Acceptăm următoarele cărţi de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată imediat.


Ce avantaj am dacă plătesc cu cardul?

Plata cu cardul vă dă siguranţa unei mai bune gestionări a bugetului dumneavoastră fiind soluţia ideală pentru situaţia în care trimiteţi un cadou. De asemenea, alegerea acestei metode de plată, va scuteste de plată comisionului de ramburs.


Cât de sigură este plata cu cardul?

Siguranţa debitului dvs. este de 100%. Magazinul nostru, în parteneriat cu Gecad Epayment, vă oferă acest serviciu în cele mai bune condiţii şi în deplină siguranţă. Pentru finalizarea tranzacţiei şi îndeplinirea tuturor cerinţelor legilor româneşti aflate în vigoare sunt necesare o serie de date personale ale cumpărătorului precum: numele şi prenumele, adresa poştala, codul poştal, judeţul, ţara, telefonul şi adresa de email în vederea comunicării ulterioare cu acesta. Aceste date sunt criptate şi stocate pe medii electronice securizate şi nu vor fi utilizate decât în scopul derulării în condiţii optime a tranzacţiei şi livrării produselor sau serviciilor comandate (dacă este cazul). Tranzacţiile se realizează într-un mediu securizat utilizând tehnologii SSL (Secured Sockets Layer) de criptare pe 128 biti. Toate datele legate de cardurile bancare sunt introduse direct pe serverele organizaţiilor VISA şi MasterCard.
Dacă totuşi, sunteţi convins că folosirea cardului dumneavoastră nu este un demers 100% sigur, puteţi cumpăra oricând cu plata la livrare sau prin transfer bancar.


Ce se întâmplă dacă plătesc cu cardul şi comanda nu se mai poate livra?

Banii dvs. sunt returnaţi înapoi pe card. Durata de returnare este de câteva zile şi va fi returnată suma integrală. Un reprezentant de vânzări vă va contacta şi veţi primi toate informaţiile necesare.


La plata cu cardul se percepe comision?

Pentru tranzacţiile cu cardul pe SmartCandle.ro nu se percep comisioane.