Ce trebuie să ştiu despre lumânările Smart Candle®?


De ce lumânări electronice, fără flacără?

Lumânările electronice au apărut ca răspuns la necesităţile industriei ospitalităţii (hoteluri, baruri, restaurante, etc), a organizatorilor de evenimente şi a restauratorilor de monumente istorice. Noi toţi iubim lumina ambientală a lumânărilor tradiţionale dar acestea nu pot fi folosite în toate împrejurările şi mai ales nu prezintă siguranţă!


Din ce sunt facute lumânările Smart Candle®?

Lumânările electronice Smart Candle® sunt disponibile in variantele: lumânări reîncărcabile şi lumânări cu baterii, având finisaje ceară naturală parfumată, silicon sau plastic.


Lumânările Smart Candle® pâlpâie?

DA! Toate lumânările Smart Candle® pâlpâie, având o licărire aleatoare care simulează perfect o lumânare din ceară. Din această cauză, prietenii sau clienţii vă vor spune probabil, că nu au realizat că nu sunt lumânări tradiţionale!


Cât timp funCţioneaza lumânările Smart Candle®?

Perioada de funcţionare a lumânărilor Smart Candle® poate varia. Pentru fiecare produs există o perioadă estimată conform testelor producătorului, care indică pentru cât timp lumânările vor "arde", după ce au fost încărcate sau după ce s-au înlocuit bateriile. Vă recomandăm pentru cea mai bună utilizare a lumânărilor să folosiţi baterii alcaline. Timpii de încărcare şi funcţionare după încărcare sau după înlocuirea bateriei îi găsiţi în pagina de produs a fiecărui tip de lumânare!


Bateriile incluse în lumânările cumpărate nu au durat foarte mult timp?

Nu putem garanta un număr de ore de utilizare a bateriilor din lumânările recent achiziţionate. Acest lucru se datorează faptului că sunt fabricate în Extremul Orient, apoi sunt transportate în Romania, unde au fost depozitate până la vânzare. Noi recomandăm schimbarea bateriei cu una nouă, de tip alcalin, cât mai curând.


Ce este şi ce înseamnă LED?

LED este abrevierea internaţională pentru Light Emitting Diode, însemnând dioda emiţătoare de lumină. În general, LED-urile sunt becuri mici de lumină care se potrivesc cu uşurinţă într-un circuit electric. Efectul este o formă de electroluminescență. Cu toate acestea, spre deosebire de becurile incandescente, nu au un filament care va arde şi nu generează o cantitate semnificativă de căldură. Ele sunt luminate doar de mişcarea electronilor într-un material semi-conductor.


Care sunt beneficiile tehnologiei cu LED?

LED-uri sunt remarcabile în orice mod imaginabil. Printre avantajele LED-urilor se numără:
- durata de viaţă extrem de lungă: de două ori, cât cel mai bun bec fluorescent şi de douăzeci de ori mai mult decât cele mai bune becuri incandescente.
- rezistenţa la vibraţii şi şocuri. De regulă, LED-urile sunt montate în carcase speciale, solide, care le protejează, ceea ce le face greu de rupt şi extrem de durabile.
- mai puţină căldură decât becurile incandescente cu flux luminos, similare.
- sunt extrem de eficiente energetic


NOTĂ: Pentru a afla mai multe despre lumânările electronice Smart Candle, vă rugăm să citiţi pagina Avantaje!