Cont client Smart Candle?


CE TREBUIE SĂ ŞTIU DESPRE CONTUL DE CLIENT?


Ce este contul meu?

Contul meu sau contul de client SmartCandle.ro este un serviciu pus la dispoziţia dumneavoastră, cu ajutorul căruia aveţi acces la:
-trimiterea rapidă a comezilor
-gestionarea codurilor promoţionale
-urmărirea comenzilor plasate
-obţinerea de informaţii financiare referitoare la comenzile plasate
-crearea de alerte pentru evenimentele importante


Cum îmi fac cont?

Contul de client se creează odată cu prima comandă. Vă rugăm să folosiţi informaţii şi date de contact valide, pentru a evita erorile de facturare sau imposibilitatea de a fi contactaţi.

Dacă doriţi crearea contului de client înainte de prima comandă, vă rugăm să ne trimiteţi un email la adresa order@smartcandle.ro.


Ce este newsletter-ul smartcandle.ro?

Principalul mijloc de comunicare între noi şi dumneavoastră. Este un e-mail trimis de regulă la 2-3 săptămâni, care vă informează despre noutăţile de interes sau despre promoţiile, ofertele speciale/reducerile, alte noutăţi din lumea Smart Candle! La newsletter vă puteţi abona/dezabona oricând în mod independent şi automat. Scriptul care gestionează acest newsletter este special creat pentru a elimina abonarea împotriva voinţei dumneavoastră şi pentru a lupta împotriva SPAM-ului.Ce este events reminder ?

Serviciul Events reminder vă permite să salvaţi datele evenimentelor pentru care vă propuneţi să faceţi cumpărături din site-ul smartcandle.ro! Veţi primi gratuit emailuri cu notificări, pentru a vă reaminti evenimentul!