Design hotelier decorativTrendurile acestui an în designul hotelier propun o abordare moderna, cu tendinte spre spatiile dramatice de inspiratie teatrala care sunt interschimbabile. Se vorbeste despre reinventarea cladirilor, spatiilor si exista un interes din ce în ce mai mare fata de unele subiecte, cum ar fi amprenta de carbon a restaurantelor (restaurant’s carbon footprint).

O abordare teatrala, dramatica în ceea ce priveste designul hotelier se potriveste perfect cu lumânarile electronice Smart Candle®. Acestea pot fi folosite oriunde, fara pericol de incendiu si fara funingine. Lumânarile reîncarcabile pot fi folosite împreuna cu suporturile Smart Candle® din sticla, aluminiu sau ceara naturala. Un alt produs care merge de minune în acest design hotelier dramatic si care ofera flexibilitate maxima, este sistemul de perete cu lumânari fara baterii Low-Voltage, care poate sustine pâna la 96 lumânari fara flacara, cu temporizator.

Lumânarile Smart Candle® reprezinta totodata si o investitie profitabila care se amortizeaza în timp. Grija pentru bugetul alocat unei reamenajari hoteliere sau de restaurant este foarte importanta din moment ce proprietarii si managerii acestora, cauta noi solutii de economisire si reducere a costurilor de amenajare a designului hotelier, într-o perioada de revenire economica. Lumânarile electronice Smart Candle® se potrivesc acestor tendinte datorita versatilitatii lor si a faptului ca economisesc energia.