Livrarea comenzilor

Toate comenzile plasate pe smartcandle.ro beneficiază de transport, indiferent de modalitatea de plată aleasă.

Modalităţi de livrare

Comenzile se livrează prin firma de curierat rapid TNT Romania SRL, de luni până vineri, între orele 9-17. Puteţi alege locul livrării (acasă, birou sau o altă adresă menţionată), fără costuri suplimentare.

La primirea coletului, vă rugăm să verificaţi integritatea ambalajului şi existenţa facturii fiscale. Dacă aveţi menţiuni cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conţinutul coletului, le puteţi face în momentul preluării acestuia, pe AWB sau se întocmeşte un proces verbal de constatare şi se refuză primirea şi plata coletului. Orice reclamaţii ulterioare sunt nule.

Livrarea produselor

Produsele sunt sigilate, în ambalajul original al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Costul asigurarii marfii reprezinta 0,7%* din valoarea integrala a produselor livrate. Pentru a proteja ambalajele originale şi pentru a asigura o mai bună protecţie a produselor, SmartCandle.ro expediază produsele într-un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

Costuri de livrare aferente transportului
-10 lei* cost fix unitar/ comandă.
-1 leu* pentru fiecare kilogram suplimentar (se aplică la coletele cu greutate mai mare de 3 kg)
-1 leu* pentru fiecare kilometru (pe un singur sens) de la cel mai apropiat punct de lucru TNT Romania SRL la adresa indicată.

Costuri de livrare aferente procesării plăţii
-Plată online prin card bancar sau cu ordin de plată - costul este zero.
-Plată ramburs - cost fix: 5 lei*
Factura emisă va conţine costurile de livrare, menţionat separat faţă de valoarea totală a produselor.
*Valorile nu includ TVA.

Condiţii Speciale

În derularea procesului de livrare a coletelor, independent de voinţa noastră sau a societăţii de curierat pot interveni factori (condiţii meteo nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere) care să provoace întârzieri. În astfel de cazuri, un consultant de vânzări SmartCandle.ro, vă va informa comunicându-vă o nouă dată privind efectuarea livrării.