Lumânari horeca


Lumânarile Smart Candle® cu led aduc caldura si bogatie pe mesele celor mai bune hoteluri, restaurante si cafenele din toata lumea!

Astazi, la nivel mondial, peste 85 de milioane lumânari Smart Candle® sunt în uz. Ele se gasesc în peste 26.000 de locatii horeca (hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi, resorturi, etc). Lumânarile Smart Candle® utilizeaza cea mai noua tehnologie ecologica de tip LED, care elimina riscul de incendiu, elimina emisiile de gaze toxice rezultate din arderea parafinei si ofera un cost redus de înlocuire, conducând la economii substantiale pentru consumatorii casnici sau din horeca, industria ospitalitatii.

Lumânarile electronice Smart Candle® ofera lumina ambientala de lunga durata a carei pâlpâire simuleaza perfect o lumânare clasica. Daca aveti o afacere de tip horeca, lumânarile cu led sunt un accesoriu minunat si foarte practic. Cu ajutorul lor, veti face economii la care nu v-ati gândit pâna acum si veti putea realiza cele mai îndrazne?e decoruri pentru zi sau noapte, la interior sau în aer liber, indiferent de anotimp.

Indiferent de tipul afacerii pe care o construi?i, nu uita?i… imaginea conteaza!