Cum plătesc?

Puteţi cumpăra produse folosind următoarele modalităţile de plată:

Plata Ramburs (numerar la livrare)

Contravalorea comenzii conform proformei, se face integral la livrare.
Costul acestui serviciu este de 5 lei (fără TVA) şi este inclus în valoarea proformei confirmate de dumneavoastră.

Ordin de plata

Plata prin virament bancar se face în baza facturii proforme emise şi confirmate. Proforma conţine costul de expediere. Livrarea produselor se va face după confirmarea sumei, în contul de mai jos:

SC Decolite SRL
Cod unic de înregistrare: RO25009250
Cont: RO12 INGB 0000 9999 0141 1657
Banca: ING BANK CRAIOVA - Office CUZA

Plata online prin card de debit/credit

Puteţi efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, direct pe site-ul nostru in deplină siguranţă!

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.In plus, 3-D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.Sistemul 3-D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

SmartCandle.ro are implementat sistemul 3D-Secure si operarea comenzilor cu plata online se desfasoara in conditii de securitate. Puteţi afla mai mult despre Gecad ePayment accesand info-cumparatori.

SmartCandle.ro nu solicită ŞI nu stochează detalii referitoare la cardul dUMNEAVOASTRĂ!