Garantăm că lumânările SmartCandle vă vor satisface 100%!

Potrivit art. 4 lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, consumatorul are dreptul să notifice în scris societatea DECOLITE SRL că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale şi nu la lansarea comenzii sau la emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi. Conform legislaţiei în vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.

Returnarea produsului şi restituirea banilor

Dacă nu sunteţi sătisfăcut de produs, nu trebuie să vă faceţi griji!
Puteţi returna produsul şi vă vom înapoia contravaloarea acestuia în maxim 30 de zile de la data returnării, în contul dumneavoastră său prin mandat poştal.

Schimbarea produsului cu un alt produs

Dacă doriţi înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veţi plăti diferenţa, respectiv dacă valoarea este mai mică, veţi primi o rambursăre parţială până la valoarea produsului înlocuitor.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Conform legislaţiei în vigoare, în situaţiile prezentate anterior, returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Produsele vor fi returnate în termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original şi însoţite de toate accesoriile şi documentele originale. Deteriorarea produselor (modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri ,etc) duce la refuzarea returului.
Produsele nu se pot returna/schimba decat dacă se face dovada plăţii acestora.

Procedură de urmat :

1.Transmiteţi solicitarea dumneavoastră prin email la: suggestions@smartcandle.ro.
2.Veţi primi un email de răspuns cu numărul de înregistrare a solicitării şi instrucţiuni suplimentare de returnare/schimbare.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.