pro Smart - Economisiţi cu fiecare produs cumpărat!

Fiecare comandă finalizată pe SmartCandle.ro, vă aduce prin SmartPro un cod promoţional (voucher) pe care îl puteţi folosi pentru comenzile ulterioare sau îl puteţi face cadou.

valoare cod promoţional

Valoarea codului promoţional depinde de valoarea cu TVA a produselor din comanda pentru care a fost eliberat. În calculul valorii codului nu se includ taxele de livrare.

cum vă transmitem codul pROMOţional

După confirmarea livrării produselor, codul promoţional se transmite automat de catre sistemul nostru, printr-un email de informare.
În secţiunea 'Pro Smart' din contul personal deschis pe SmartCandle.ro, puteţi urmări codurile promoţionale primite, valoarea şi valabilitatea lor. Valabilitatea unui cod promoţional este de 3 luni de la data transmiterii.

UTILIZARE COD PROMO

Codul promoţional trebuie copiat în intregime în căsuţa 'Pro Smart' din 'Coşul de cumpărături'. Apăsând butonul din stânga, vi se va afişa valoarea codului promoţional utilizat.
Valoarea codului promo pe care doriţi să-l folosiţi trebuie să fie mai mică cu cel puţin 1 leu decât valoarea produselor din coşul de cumpărături.
Pentru fiecare comandă finalizată veţi primi câte un cod promoţional care poate fi folosit o singură dată.

MENŢIUNI SUPLIMENTARE

Utilizatorul codului promo nu poate pretinde contravaloarea in lei sau alte beneficii în schimbul reducerii acordate prin codul promoţional.
În cazul returnării sau refuzului produselor cumpărate, pentru care s-a folosit un cod promo, eliberarea unui nou cod promoţional dva fi posibilă numai la comanda urmatoare.
În cazul în care comanda pentru care a fost utilizat este anulată înainte de livrare, codul promoţionalul este considerat nefolosit şi poate fi încărcat într-o altă comandă.

SmartCandle.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda această promoţie, însă codurile promoţionale eliberate până la această dată vor putea fi folosite conform valabilităţii lor.